20.11.2017

Solar power plant as an alternative to a deposit in the bank

Optimistic future of solar energy in Ukraine is predicted by the Chairman of the holding Alumeta Group Sergiy Shapran. The Brovary aluminum plant, which is part of Alumeta, supplies profiles for the construction of solar stations. Sergiy Shapran in the interview for Delo.UA predicts a boom in solar energy investment in the next 1-2 years.

"On the one hand, we have a high "green tariff ", and on the other - the effect of such tariff in many other countries has already ended or is about to end, for example, in China (90% of the world's solar panel production capacity). When this will happen the cost of photocells will collapse - in Southeast Asia there will be overproduction. "Ukrainian business should take advantage of the moment", S. Shapran is sure.

For more details, read the full article at: https://energo.delo.ua/energo-for-population/solnechnaja-elektrostancija-kak-alternativa-depozitu-v-banke-333060/

FIRMY ALUMETA

Zakład Aluminium Browary (BRAZ) to potężne, innowacyjne przedsiębiorstwo innowacyjne z pełnym cyklem wytwarzania aluminium.
Braz Construction to firma inżynieryjna, która opracowuje zintegrowane rozwiązania high-tech dla elewacji, drzwi, systemów okien, ścianek działowych dla pomieszczeń biurowych i mieszkalnych
o różnych stopniach złożoności i konfiguracjach.
Braz Line jest liderem rynku ukraińskiego w projektowaniu, produkcji i dystrybucji aluminiowych profili, narzędzi konstrukcyjnych, wystroju oraz innych produktów dla dowolnych potrzeb.
ACORE Development Group to przedsiębiorstwo budowlane oferujące pełny zakres usług od przygotowania oferty i uzyskania wszystkich niezbędnych pozwoleń na budowę do wybudowania
i przekazania gotowych obiektów do eksploatacji.