18.04.2019

Członkowie Europejskiego Stowarzyszenia Biznesu przybyli do BRAZ

Today, the members of the European Business Association came to visit us. Among the participants of the visit are top managers and owners of companies that are part of EBA.

In turn, our tops - commercial director Marcin Gasyorsky and SEO Sergey Shapran conducted a tour of the company and talked about the main activities of the plant and its production cycle.

Guests had the opportunity to see the whole cycle of the production process and to look at the subtleties of our production: from aluminum casting to packaging of finished profiles. We appreciate the EBA's cooperation and activities and are always open to communication with various Ukrainian companies!

FIRMY ALUMETA

Zakład Aluminium Browary (BRAZ) to potężne, innowacyjne przedsiębiorstwo innowacyjne z pełnym cyklem wytwarzania aluminium.
Braz Construction to firma inżynieryjna, która opracowuje zintegrowane rozwiązania high-tech dla elewacji, drzwi, systemów okien, ścianek działowych dla pomieszczeń biurowych i mieszkalnych
o różnych stopniach złożoności i konfiguracjach.
Braz Line jest liderem rynku ukraińskiego w projektowaniu, produkcji i dystrybucji aluminiowych profili, narzędzi konstrukcyjnych, wystroju oraz innych produktów dla dowolnych potrzeb.
ACORE Development Group to przedsiębiorstwo budowlane oferujące pełny zakres usług od przygotowania oferty i uzyskania wszystkich niezbędnych pozwoleń na budowę do wybudowania
i przekazania gotowych obiektów do eksploatacji.
Braz Trade z siedzibą w Warszawie, jest oficjalnym przedstawicielem firmy BRAZ na rynku europejskim